2018-02-08 Psykolog Susanne Ohrt om pårørende

Psykolog Susanne Ohrt medvirker i et arrangement med fokus på de pårørende

 

Torsdag den 8. februar Kl. 18.30 Kulsviergården i Alsønderup.

 

Flere medlemmer har efterlyst et møde, hvor vi fokuserede på de pårørendes situation. Hvorledes påvirkes relationerne og dynamikken i en familie, hvor den ene part får Parkinson?

Susanne Ohrt har afholdt flere temadage i parkinsonregi og er blandt andet forfatter til foreningens pårørendebrochure. Hun er også en del af foreningens rådgivningsteam.

Bestyrelsen får også fra tid til anden henvendelser fra pårørende, som efterlyser pårørendegrupper, hvor man kan få mulighed for at træffe andre i samme situation. Bestyrelsen håber, at vi med afsæt i dette arrangement kan få etableret sådanne pårørendegrupper, hvis behovet eksisterer.

Pris 50,- per person for sandwich og kaffe. Øl og vand er for egen regning.

 

Tilmelding senest  5 dage før sker ved indbetaling af beløbet til foreningens  nye konto i Nordea: regnr: 1329 – ktonr: 6284 747 087. Skriv venligst ”Ohrt” og eget navn i tekstfeltet ved kontobetalingen.

 

Hvis man ikke har mulighed for at bruge internetbank til indbetaling, så kan man kontakte formanden og så betale kontant ved mødet


Thomas Jensen tjep11@hotmail.com     3022 8758

Hvis man har behov for kørelejlighed til Alsønderup, så nævn det venligst for Thomas, så forsøger bestyrelsen at finde nogle passende chauffører.


2018-02-08 OPFØLGNING: Psykolog Susanne Ohrt om pårørende  

Man kan finde en kopi af Susannes slides her.


På mødet blev der uddelt et spørgeskema, hvor man kunne tilkendegive, hvis man var interesseret i at indgå i en netværksgruppe for pårørende til parkinsonramte. Man kan finde en kopi af dette skema her.


Man kan printe skemaet og udfylde det, hvis man gerne vil være med i en sådan netværksgruppe. Send det til kredsformanden pr. brev eller skan det det udfyldte skema og mail det til: tjep11@hotmail.com.


Susanne nævnte også muligheden for at deltage i en rejse til Sydfrankrig. Man kan finde mere om denne rejse her:  https://careinmind.dk/ramt-parkinson/